Du må legge til:
Varmluft, over under 20 min nesten ikke noe resultat.
Topping sugde da den ikke stivna, bruk faktisk kokesjokolade.
Vurdering av smak, er skeptisk
Hadde noen overmodne bananer liggende, og istedenfor å la dem gå til spille ble det disse små herlighetene! Myke, søte og naturlig fruktige – med en nydelig kokosbase og grop til favorittopping. Perfekt til kaffen, eller som en liten energiboost rett fra kjøleskapet.
Du trenger
- 3 modne bananer
- 150 g kokosmasse
👩🍳 Fremgangsmåte
- Mos bananene i en bolle.
- Rør inn kokosmassen til du får en klebrig deig.
- Form små baller med to skjeer og legg dem på bakepapir.
- Trykk en liten grop i midten med baksiden av en skje.
- Stek midt i ovnen på 180°C i ca. 12 minutter til de får lett gyllen kant.
- La dem avkjøle seg helt.
🍓 Fyll og topping
Når de er kalde, fyll gropene med det du har lyst på.
Denne gangen gikk jeg for:
- Zero sjokoladetopping 🍫
- Vanlig jordbærsyltetøy 🍓
Kombinasjonen av sjokolade, bær og kokos er skikkelig digg!
Sett brettet i kjøleskapet en liten stund så fyllet setter seg – og nyt rett fra kjøleskapet.
⸻
💡 Tips:
- Prøv også med peanøttsmør og bananskiver for en tropisk snickers-vri.
- Her kan du kjøre på med alt du tenker deg kan være en god topping, så lenge det matcher kokos og banan
- Oppbevares i tett boks i kjøleskap i opptil 4–5 dager.
Totalt for hele deigen (uten topping)
- Kcal: 1 284
- Karbohydrat: 111.9 g
- Protein: 14.1 g
- Fett: 98.5 g
- Fiber: 32.6 g
https://www.tiktok.com/@krisslovesfood/video/7553315523539275010