#101 – Banan-kokos cookies

Du må legge til:
Varmluft, over under 20 min nesten ikke noe resultat.
Topping sugde da den ikke stivna, bruk faktisk kokesjokolade.
Vurdering av smak, er skeptisk

Hadde noen overmodne bananer liggende, og istedenfor å la dem gå til spille ble det disse små herlighetene! Myke, søte og naturlig fruktige – med en nydelig kokosbase og grop til favorittopping. Perfekt til kaffen, eller som en liten energiboost rett fra kjøleskapet.

Du trenger

  • 3 modne bananer
  • 150 g kokosmasse

👩‍🍳 Fremgangsmåte

  1. Mos bananene i en bolle.
  2. Rør inn kokosmassen til du får en klebrig deig.
  3. Form små baller med to skjeer og legg dem på bakepapir.
  4. Trykk en liten grop i midten med baksiden av en skje.
  5. Stek midt i ovnen på 180°C i ca. 12 minutter til de får lett gyllen kant.
  6. La dem avkjøle seg helt.

🍓 Fyll og topping

Når de er kalde, fyll gropene med det du har lyst på.
Denne gangen gikk jeg for:

  • Zero sjokoladetopping 🍫
  • Vanlig jordbærsyltetøy 🍓

Kombinasjonen av sjokolade, bær og kokos er skikkelig digg!

Sett brettet i kjøleskapet en liten stund så fyllet setter seg – og nyt rett fra kjøleskapet.

💡 Tips:

  • Prøv også med peanøttsmør og bananskiver for en tropisk snickers-vri.
  • Her kan du kjøre på med alt du tenker deg kan være en god topping, så lenge det matcher kokos og banan
  • Oppbevares i tett boks i kjøleskap i opptil 4–5 dager.

Totalt for hele deigen (uten topping)

  • Kcal: 1 284
  • Karbohydrat: 111.9 g
  • Protein: 14.1 g
  • Fett: 98.5 g
  • Fiber: 32.6 g


https://www.tiktok.com/@krisslovesfood/video/7553315523539275010

Author: Matkongen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *